Kā apturēt Facebook piekļuvi fotoattēliem Android tālrunī

Ja izmantojat Facebook Android tālrunī vai planšetdatorā, iespējams, ka Facebook ir piekļuve visiem jūsu fotoattēliem. Ja tas jūs traucē, ir iespējams apturēt Facebook piekļuvi Fotoattēliem Android tālrunī.

kā paslēpt draugus no citiem draugiem

Novērsiet Facebook piekļuvi fotoattēliem Android tālrunī

Apturiet Facebook piekļuvi fotoattēliem no Android tālruņa

Sākotnējās lietotnes instalēšanas laikā, kā arī vēlāk, izmantojot uznirstošos paziņojumus, Facebook aicina nodrošināt piekļuvi fotoattēliem.



Tā kā daudzi lietotāji patiesībā uzmanīgi nelasa paziņojumus, viņi galu galā piešķir Facebook un citām lietotnēm piekļuvi galerijā saglabātajiem fotoattēliem.

Pat ja jūs jau esat piešķīris Facebook piekļuvi fotoattēliem, jūs joprojām varat neļaut Facebook piekļūt fotoattēliem Android tālrunī.

Novērsiet Facebook piekļuvi fotoattēliem Android tālrunī

Veiciet tālāk norādītās darbības, lai neļautu Facebook piekļūt Fotoattēliem Android tālrunī vai planšetdatorā.

1. AtvērtIestatījumisavā Android tālrunī vai planšetdatorā

divi. Iestatījumu ekrānā ritiniet uz leju un pieskarietiesLietotnesvai Lietojumprogrammas.

Canon mx920 printeri izmanto cits dators

Lietotņu cilne Android tālruņa iestatījumu ekrānā

3. Lietojumprogrammu ekrānā ritiniet uz leju un pieskarietiesFacebook.

Facebook vietnē Android visu lietotņu ekrāns

Četri. Nākamajā ekrānā pieskarietiesAtļaujas.

Atļauju cilne Facebook lietotnes informācijas ekrānā

kā atteikties no Microsoft konta operētājsistēmā Windows 10

5. Ekrānā Atļaujas atspējojiet opcijuUzglabāšanapārvietojot slīdni uzIZSLĒGTSpozīciju.

Novērsiet Facebook piekļuvi krātuvei Android tālrunī

Pēc tam Facebook vairs nevarēs piekļūt jūsu Android tālrunī saglabātajiem fotoattēliem.

Saistīts
  • Kā apturēt Facebook no jūsu personas datu koplietošanas ar citām lietotnēm
  • Kā novērst izdzēstā Facebook konta atkārtotu aktivizēšanu